REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

Kurumsal Şirket Maili Açma İle İlgili Önerimiz

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kurumsal Şirket Maili Açma İle İlgili Önerimiz
5
18 Ekim 2024 - 16:24
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


Genel
18.10.2024 – 12:37, Güncelleme:
18.10.2024 – 13:19 524 kez okundu.

Kurumsal Şirket Maili Açma İle İlgili Önerimiz

Rizeninsesi olarak şirket maili açma süreçlerinde sizlere fayda sağlayacak EPOSTIFY sitesi ile ilgili bilgi paylaşımları yaptık.



Bildiğiniz üzere kurumlar kendi şirket isimlerinin bulunduğu alan adları ile mail kullanırlar ve bu yapı o şirketlerin kurumsal vizyonlarında rakiplerine göre farklılık oluşturur. Ayrıca güvenilir olmayan veya paylaşımlı sağlayıcılardan alınan hizmetler verilerinizin çalınmasına bu çalınan veriler karşılığında sizlerden para talep edilmesine yol açabilir. Spam şirket maillerinin en büyük problemlerinden bir tanesidir. Çok fazla spam mail alırsınız veya bir mail göndermek istediğinizde mailinizi karşı tarafın spam kutusuna düştüğünü fark edersiniz. Bir şirket teklifinin ilgili firmaya iletilmesinde mailinizin spam klasörüne düşmesi kadar üzücü bir durum yoktur.

Verileriniz KVKK uyumlu yedeklenmelidir. Bu bir yasal gerekliliktir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için EPOSTIFY kurumsal mail hizmetlerini sizlere öneririz. Yeni teknolojilere yatırım yapan kurumsal mail hizmetini en iyi yöntemlerle müşterilerine sunmayı hedef edinmektedir. Alanından uzman teknik ekip kadrosu ile şirketlerin mail süreçlerinde yaşadıkları tüm zorlukları hafifletmek üzere çalışmaktadır. %100 yerli altyapısı ile verilerinizin yurtiçinde güvende olduğu müşterileriniz ile yaşadığınız bir hukuki anlaşmazlık durumunda ilgili yargı süreçlerinizde tüm geçmiş verilerinizi kullanabileceğiniz bir yapı ile hizmet vermektedir. 10GB, 20GB, 50GB paketleri ile bireysel hesaplara hizmet vermekte olup aynı zamanda şirketinize kurulacak bir mail sunucusu ile sınırsız mail hesabı açma imkanı tanıyacaktır. Teknik destek hizmetleri ile mail sunucunuzda yaşanacak herhangi problemin çözümü ile ilgili ücretsiz destek imkanı sağlanmaktadır. Farklı bir platformdan maillerinizi taşımak istediğinizde ücretsiz taşıma desteği ile sizler hiçbir sürece müdahale etmeden mailleriniz EPOSTIFY güvencesi ile otomatik taşınır ve yeni hesaplarınız sizlere teslim edilir.

Sizlerde şirketiniz için bir kurumsal mail hesabı açmak istediğinizde size öneride bulunabileceğimiz bir hemşeri işletmesi mevcut. Aşağıda bu işletme ile ilgili bilgileri paylaştık;

Bulut sektöründe kurumların mail ihtiyacını karşılamak üzere hizmetine başlayan EPOSTIFY yeni kurulan bir şirketten sonsuz çalışanı olan tüm işletmelerin mail ihtiyacını karşılamaya talip. Rizeli web geliştiricileri tarafından hizmete sunulan EPOSTIFY, kurumsal mail hizmetleri konusunda rakiplerine göre daha ekonomik fiyatlı olup ayrıca uzaktan bağlantı ile kurulum desteği veriyor. Şirket maili açma süreçlerinizde EPOSTIFY yetkililerine ulaşarak sizlerde kurumsal mail hizmetinden faydalanabilirsiniz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.