REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

RİZE’DE “RİZELUYUM “ÇOŞKUSU

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
RİZE’DE “RİZELUYUM “ÇOŞKUSU
4
24 Ekim 2024 - 13:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


Rize
24.10.2024 – 09:37, Güncelleme:
24.10.2024 – 09:37 564 kez okundu.

RİZE’DE “RİZELUYUM “ÇOŞKUSU

Yükseköğrenim görmek amacıyla yeşil ve mavinin buluştuğu kadim şehrimiz Rize’ye gelen üniversite öğrencilerine yönelik Rize Valiliği öncülüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonu ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen “RİZELUYUM” programı Çarşı AVM’de düzenlendi.

Üniversite eğitimi için Rize’ye gelen öğrencilerin sosyal uyumunu destekleyerek kolayca şehre adapte olmasını sağlamak, gençlerin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması amaçları doğrultusunda ilimizde faaliyet gösteren 26 kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum kuruluşu tarafından gerçekleştirilen “RİZELUYUM” etkinliği ile üniversite öğrencilerine Rize’nin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal zenginlikleri tanıtıldı. Ücretsiz ikramların yer aldığı etkinlikte üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışmasında aralarında turistik gezi turları, Karadeniz yöresel kahvaltısı, Çaykur Rizespor forması, yöresel kıyafetler ve hediyelik eşyalara da yer verilen 1500’den fazla hediye dağıtıldı.

Çarşı AVM’de gerçekleştirilen etkinliğe; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program Rize İmam Hatip Lisesi mehter takımının gösterisi ile devam etti. Vali Baydaş ve beraberindeki protokol üyeleri alanda kurulan stantları tek tek gezerek gençlerle sohbet etti. Okçuluk standında gençlerle birlikte ok atan Vali Baydaş, Formulaz yarışmalarının da startını verdi.

Fotoğraf sergisi, FormuLAZ yarışması, atmaca şov, yöresel ürünler ve tatların yer aldığı “Rizel Uyum” etkinliği öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin açılışında konuşan Vali Baydaş, “Üniversite öğrencilerimiz için organize edilen uyum etkinliğinin 4.sünü düzenliyoruz. Bu yıl bu etkinliği şehrin merkezine taşımak istedik. Hem üniversite öğrencilerimizin şehrimizle uyumunu kolaylaştıralım hem de şehrimizin üniversite öğrencilerini sahiplenmesini hızlandırıp kucaklaşmayı kolaylaştırmak istedik. Güzel bir başlangıç yaptık bütün üniversite öğrencilerimize şehrimize hoş geldiniz diyorum. Rize’de güzel bir eğitim dönemi geçirmelerini ve mezun olduklarında ülkemizin 4 bir yanında ilimizin elçileri olarak dağılmalarını temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.