REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

AK GENÇLİK RİZE’DE 2 İLÇEDE YENİ YÖNETİMLERİNİ SEÇTİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AK GENÇLİK RİZE’DE 2 İLÇEDE YENİ YÖNETİMLERİNİ SEÇTİ
4
28 Ekim 2024 - 0:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer bugün gerçekleştirilen Gençlik Kolları 7. Olağan İlçe Kongrelerinde; “Kongreler bizim bayramlarımız, düğünlerimizdir. Yenilenme tazelenme süreçlerimizdir. Bu süreçlerin ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Derepazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Barış Yurtsever tek liste girerek seçilirken, İkizdere İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında Barış Hamzaoğlu devam ederek, güven tazeledi.

Derepazarı ve İkizdere İlçe Kongrelerine AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, İl Yönetimi, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeleri Fatih Nuhoğlu, Pelinda Teker, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve Yönetimi, İl Gençlik Kolu Başkanı Onuralp Kazmaz ve Yönetimi, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla icra edildi.

Kongreler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.  Gündemin okunmasının ardından, Protokol konuşmaları ile devam etti.

“Gençlik Kolları benim evlatlarım gibidir”

Gençlik Kolları 7.Olağan Kongre süreçlerinin büyük bir coşkuyla başladığını belirten İl Başkanı Yılmaz  Katmer  “Kongreler bizim bayramlarımız, düğünlerimizdir. Yenilenme tazelenme süreçlerimizdir. Bu süreçlerin ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Bugüne kadar görev almış kardeşlerime şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Yeni görev alac ak kardeşlerime de başarılar diliyorum. Hep ifade ettiğim gibi Gençlik Kolları benim evlatlarım gibidir. Gençlerimiz davamızın kurucu lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde daha fazla değer kazandı. Siyaset yolculuğunun her safhasında gençlerle yürüyen bir liderle aynı davaya hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bizlerde geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yaparak, onların istikbali için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

“Biz gönülden gönüle köprüler kurmaya geldik”

İl Başkanı Katmer konuşmasına şu şekilde devam etti “Bu partinin kurucusu halktır. Bu partinin kuruluş tabelasını asan millettir. Milletimize rağmen asla ve asla siyaset olmaz. Halkımızın teveccühüyle 3 Kasım 2002’de iktidara geldik. İktidar yolculuğumuzda bizden desteğini esirgemeyen bizi bugünlere kadar taşıyan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı iletiyorum. 15 yıl sonra yeniden sahalara geri döndük. Bunun nedeni daha önce AK Parti Rize’de  162 binleri görürken en son seçimlerde 92 binlere kadar düştüğünü gördük. Hastalığı tespit ettik ve teşhisi koyduk. Halkımızla aramızdaki bağları yeniden güçlendirmek için gece gündüz çalışmalarımıza hız verdik. Gerek oluşturduğumuz WhatsApp hattımızla, gerek her Perşembe günü yaptığımız halk günleri ile vatandaşımızla aramızdaki buzları yavaş yavaş eritiyoruz. Biz gönülden gönüle köprüler kurmaya geldik. Makamlar mevkiler için değil. Bizim liderimiz ömrünü milletine hizmet adamış bir lider. Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Ülkemiz için dertli milleti için dertli bir lider. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Ona sağlıklı uzun ömürler versin. Bizlerde Rize’deki temsilcileri olar ak onun üzerinden yük almakla mükellefiz. Vatandaşımızın iyi gününde kötü gününde Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar her zaman yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Onuralp Kazmaz “Gençlerimiz derdine dermanını sosyal medyada, sokakta aramayacak. Biz orada olacağız”

Kongrelerin bir bayr ak değişimi olduğunu belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Onuralp Kazmaz “Bugün burada bir bayr ak değişimi için toplandık. Cumhurbaşkanımızın dünya mazlumları için, güçlü Türkiye için yürüttüğü bu davanın Rize’de temsilcisi olm ak çok onurlu bir iş. Bu yüzden görevimizin öneminin farkında olup, bu davaya sımsıkı sarılarak, çalışmalarımızı bu şuurda yapacağız. Gençlerimiz derdine dermanını sosyal medyada, sokakta aramayacak. Biz orada olacağız. Çünkü biz dertli insanlarız. Biz aldığımız görevi ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Biz dedeleri dünyaya hükmetmiş, dünyayı adil bir şekilde yönetmiş ecdadın torunlarıyız ve her zaman bu şuurda olup teşkilatımızla Cumhurbaşkanımız da layık bir teşkilat olacağımızı ifade etmek isterim. Bugün yeniden seçilen başkanımızı ve yeni yönetimini tebrik ediyorum, görevi devreden başkanımız  ve yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayr ak değişiminde. Bizde hiçbir zaman eski yok, görevi devreden arkadaşlarımızın bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanmaya hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlçe Kongreleri yönetim listelerinin açıklanması ile son buldu.

Derepazarı İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu İlçe Başkanı Barış Yurtsever, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sali Küçük, Nihat Hendem, Kadirhan Vanlı, Mert Demir, Metehan Terzi, Gökay Kalça, İsmet Kalça, Mert Kandemir, Erkan Muhammed Genç, Ali Uzuntepe

İkizdere İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu İlçe Başkanı Barış Hamzaoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri; Erkan Sivri, Oktay Ekşi, Muhammed Kirli, Ömer Hamdi Yılmaz, Sefa Letifoğlu, İslam Aydın, Tevfik Aydın, Ertan Yazıcı, Hasan Fehmi Ekşi, Yüksel Ekşi

Habere ait etiket tanımlanmamış.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.