REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

BU CAMİA RİZE MÜFTÜSÜNE VE VALİSİNE KIRGINDIR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BU CAMİA RİZE MÜFTÜSÜNE VE VALİSİNE KIRGINDIR
2
29 Ekim 2024 - 0:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

BU CAMİA RİZE MÜFTÜSÜNE VE VALİSİNE KIRGINDIR

Yer Rize , Yıl 2014 daha önceleri tanışıklıgımız olsada, samimi olmadığım Serdar SERDAR,geçe geç saatte telefonla arar beni,abi yarın mutlaka görüşelim der, bir saat ve adres belirlerleyerek randevuleşır telefonu kapatırız.

Öbür gün ,eski deniz Caddesindeki  piyano pastanesinde buluşuruz, Rize il hakem kurul başkanlığına atandığını ve yönetiminde benle çalışmak istediğini,görev olarakda kurul yönetiminde  hakem atamadan  sorumlu üye olarak görev teklif eder.

 
Geçmişten bu camiada bulunan sıkıntıları çok iyi bilen ben Rahmetli serdar başkana hedeflerinin hedefimizi amacımızın ne olduğunu sorduğumda………

 

Büyük başkan Serdar SERDAR hedeflerini şöyle sıraladı. 

 

Bizlerin amaç ve gayelerinin Süperlig de düdük hakemi çıkarmak olduğunu Rize patentli Rize doğumlu Rize’yi temsil edecek Rize’nin gençlerine örnek olacak Rize’nin sosyal ekonomik kültür ve turizm yönünden bu şehre katma değer katacak,  Rize hakemligini şaha kaldıracak hedefe kilitlenecegimizi, bu zor ve şamatali işler için şahsi cikar menfaat fors düşünmeden calisacaklarini ifade ederek, bu dogrultuda ekip arkadaşım olurmusun teklifini yapınca,  geçmişte zor sıkıntılı her üyenin kendini düşündüğü Rize hakemlik müessesesinin geçmişteki sıkıntılı süreçleri atlatmak için yaptığım  mücadeleler  aklımdan süzülüp gelince,  teklifini hemen  kabul ettim.

 

Yaklaşık on yıl kesintisiz rekor denilebilecek şekilde bir birinden hiç kopmadık sıkıntılı süreçler oldu ,camiamıza zarar vermeden iç bünyemizde bu sıkıntıları atlattık,  emin adımlarla karınca misali elimizdeki hakemlerle yenilerinide ekleyerek felsefemizi hedeflerimizi disiplinimizi  önce hakem arkadaşlarımıza sonrasında bu camianin üst mercihlerine   yetkililere hissettirdik.

 

Disiplin ve hedeflerimizi hisseden hakem arkadaşlarımız işlerine dahada iyi sarıldı, çalışma azimlerini ve hedeflerini yükselttiler.Başarı kaçınılmaz olunca  Türkiye liglerindeki hakemletimizin  klasman sayısı artmaya meyvesini vermeye başladı.

 

Bu arada hakkını vermeliyiz…..

 

Serdar SERDAR başkan…

 

Türkiye’nin hiç bir ilinde ailesinden, ailesinin nafakasindan, işinden gücünden mesaiisinden feragat ederek sadece Rize ilinin hakem sayısını artırmak Süperlige düdük çıkarmak için mücadele eden tek kişi bulamazsınız.Çıktı Serdar SERDAR….Bu Rize sevdasından dı.

 

Evet ……

 

Hakem sayımız hakem klasman sayımız  eğitimleri ile birlikte yükselince, il hakem komitesi başkanı olarak  Serdar başkana artık klasman gözlemcisi olacaksın,  bu işlerde başkan en az öğrencileri kadar bir seviyede olmalı deyince ,kabul etmedi, tartismalardan sonra ikna oldu.Serdar başkan, biz kendimiz için değil,bu çocuklar için buralardayız deyince ,evet öyle fakat ilerde sıkıntı yaşarız söylememe israr edince, zorla kabul ettirerek  klasman gözlemcisi yaptırdım .

 

Bir başkan düşünün…..

 

Hepsi kendi iş alanlarinda kariyerli tahsilli öğrenim gören hakemlerin yemeğinden içmesine, sokakta gezmesinden okuldaki notlarına,iş yerlerindeki ikili ilişkilerinden arkadaşlarına maçlarından antrenmanına kadar her şeyi takip eden hakemlik muessesine zaval gelebilecek her şeyi takip edip hedefe kilitlenen ,bir insanın spor adamının bu memlekette var olduğunu düşünmüyorum.

 

Oyleki….. 

 

Rize’de hakemlige başlayıp ülkemizin değişik illerinde hakemlige devam eden hakemlerimiz  , babamız öldü diye  Manisa’dan Adana’dan Mersinden eski öğrencilerimizin koşup cenazeye gelmeleri en güzel vefa örneğidir….

 

Şehrimizin grur kaynağı…..

 

Şehrimizin evladi göz bebegimiz Rizenin ve camiamızın  Gururu  hakemimiz superlige çıktığını bana  telefonla bildirirken , başardık başardık abi söylemiyle birlikte,duygulanıp karşılıklı ağladığımız günü kim unutabilir.Bayram abi artık işimiz daha zor,bu seviyeyi koruyup dahada artirmaliyiz, hedefimiz dahada arttı söylemini kararlılığını unutmak mümkün mü?

 

Evet bu şehirin reklamı, sadece Rize günleri düzenlemekle, yemek çanak çömlek yapmakla,ayderde kayak otoen213park yapmakla,sadece medyada her gün boy göstermekle olmuyor beyler…..Erbakan hocanin soylemiyle sizi gidi sizi şahsi menfaatlerini ve istikballeri için Bu şehri kullanan kirmizi kiravatlilar.Hic bir menfaati olmadan rahmete kavuşan İlimizin değerine gereken vefayı gösterdiniz mi?

 

Binlerce milyonlarca kişinin stadlarda TV’ ekranlarında izlediği, Rize ismi Rize  bölgesi hakemi reklamından daha büyük reklam olurmu  ?Bu kazanımı ilimize kazandıran Rahmet olsun ışıklar içerisinde uyuyan büyük başkan Serdar SERDAR a gereken vefayı gösterdiniz mi?

 

Bu camia Başta Rize müftüsüne kızgın kırgın öfkelidir, Bu öfke ve  kırgınlık Rize Valisi içinde geçerlidir. Bu camianın her ferdi büyük başkan Serdar SERDAR in cenaze namazında Müftü ve Valiyi yanlarında görmek isterdi,bekledi gelmediniz ,,,, olsun be ,bütün Türkiye tlf  mesajla bizleri ve ailesini  arayarak bizzat cenaze merasimine katılarak bu Rizeli fedekar spor adamının kaybinda yanımızda  oldu , sizler devam edin devam  gösteriş ve populist  çalışmalara gösterişli merasimlere  devam edin……

 

Bayram Arif TURAN. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.