REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

Hava atışı Çağla Şıkel’den

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Hava atışı Çağla Şıkel’den
2
19 Ekim 2024 - 10:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, on birinci kez sahaya indi. Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen “Pembe Top Sahada” projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Çağla Şıkel, 18 Ekim 2024 saat 20.30’da, Anadolu Efes SK – Olympiacos karşılaşmasının hava atışını Pembe Top ile yaptı.

 

Her 8 kadından birini etkileyen meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesi 11’inci yılında da erken tanının öneminin altını çiziyor.  

Pembe Top, 18 Ekim 2024 Cuma günü Basketbol Gelişim Merkezi’nde saat 20.30’da başlayan Anadolu Efes SK – Olympiacos arasında oynanan Turkish Airlines EuroLeague maçında yeniden sahaya çıktı. Karşılaşma, projenin gönüllü destekçisi Çağla Şıkel’in Pembe Top ile yaptığı hava atışıyla başladı.

 

 Çağla Şıkel: “Erken tanı hayat kurtarır demek için buradayım”

Çağla Şıkel, “Pembe Top Sahada projesi aracılığıyla kadınlara bir kez daha seslenmek istiyorum.  Meme sağlığımız için yılda bir kez doktor kontrolüne gitmek, özellikle 40 yaşın üstünde yılda bir kez mamografi çektirmek erken tanı için çok önemli. Sağlığımıza harcayacağımız bu kısacık zaman sevdiklerimizle geçireceğimiz nicelerinin anahtarı” diye konuştu.

  

Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Hakkında

Yaşam kalitesini artırmak için dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle kurulan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi, modern tıbbın gereklerini yeni ve kapsamlı bir sağlık anlayışıyla hastalarına aktarıyor. Hizmet kalitesine önemli katkı sağlayan Johns Hopkins Medicine (JHM) ile devam eden iş birliği Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi’nin sağlığın merkezi olma vizyonunu da destekliyor. Kurulduğu günden buyana gerçekleştirdiği çalışmalarla ‘Sağlığın Merkezi’ konumuna ulaşan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi; onkoloji, kalp damar sağlığı, kadın hastalıkları ve tüp bebek, nöroloji, cerrahi bilimler ve iç hastalıkları dahil olmak üzere tüm branşlarda sunduğu hizmetlerde hasta odaklı yaklaşımla hareket ediyor. Hizmetlerinde hasta hakları ve güvenliğini temel önceliği olarak belirleyen Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti ile dünyanın farklı bölgelerinden gelen hastalara tedavi olanağı sunuyor.

 

Anadolu Efes Spor Kulübü Hakkında

Türkiye’de basketbolun kitlelere yayılması ve sevdirilmesinde en büyük paya sahip olan Anadolu Efes Spor Kulübü, Tuncay Özilhan başkanlığında, Efes Pilsen Spor Kulübü adıyla 1976 yılında Kadıköyspor’un devralınmasıyla kurulmuştur. Yıllar içerisinde Türk basketbol tarihinde pek çok ilke imza atarak ilklerin takımı olmayı başaran Anadolu Efes müzesinde; 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında üst üste kazandığı 2 EuroLeague Şampiyonluğu, 1 Koraç Kupası, 16 Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonluğu, 12 Türkiye Kupası ve 14 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulundurmaktadır.

 

Anadolu Efes Spor Kulübü ayrıca EuroLeague tarafından “Avrupa’nın En İyi Pazarlama Yapan Kulübü” seçilen ilk Türk kulübüdür. EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde beş kez Altın Ödül (2010, 2013, 2017, 2020 ve 2022) kazanan Anadolu Efes, dört kez de Gümüş Ödül (2019, 2021, 2023 ve 2024) kazanmıştır. 

 

Kısa sürede Türk Basketbolu’nun kilometre taşlarından biri olan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün temel amaçlarından biri Türk sporunu ileriye götürmek, Avrupa sahalarında ülkemizi başarı ile temsil ederek basketbolumuzu tüm gençlere sevdirmektir. Şimdiye kadar altyapısından sayısız yıldızlar yetiştiren Anadolu Efes, sporumuza her yıl yeni yetenekleri armağan etmektedir.

Habere ait etiket tanımlanmamış.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.