REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

RİZE VE ERZURUM İÇİN ADANMIŞ BİR ÖMÜR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
RİZE VE ERZURUM İÇİN ADANMIŞ BİR ÖMÜR
2
20 Ekim 2024 - 12:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


Rize
20.10.2024 – 10:16, Güncelleme:
20.10.2024 – 10:18 656 kez okundu.

RİZE VE ERZURUM İÇİN ADANMIŞ BİR ÖMÜR

Erzurum’da eski ANAVATAN Partisinden ve arkasından AK Partiden 20 yılı aşkın İl Genel Meclis üyeliği görevi boyunca, Ovit tünelinin yapılması için, Rize ve Erzurum basınına sürekli açıklamalar yaparak kamuoyu oluşturan, siyasileri ve ilgili bakanlıkları harekete geçiren siyasetçi olarak tanınmaktadır.

RTSO BAŞKANI KARAMEHMETOĞLU ERZURUM’DA BAYRAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB YK Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu, beraberinde Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz ile birlikte, Erzurum’un tanınmış kanaat önderlerinden eski siyasetci ve gönül insanı Tahsin Bayramoğlu’nu konutunda ziyaret ettiler.

 

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI  

 

Erzurum’da eski ANAVATAN Partisinden ve arkasından AK Partiden 20 yılı aşkın İl Genel Meclis üyeliği görevi boyunca, Ovit tünelinin yapılması için, Rize ve Erzurum basınına sürekli açıklamalar yaparak kamuoyu oluşturan, siyasileri ve ilgili bakanlıkları harekete geçiren siyasetçi olarak tanınmaktadır.  Ovit tünelinin yapımı için verdiği mücadeleyle tanınan Bayramoğlu, Rize’yi Erzurum’a bağlayan ve çalışmaları devam eden önemli tünellerden olan Dallıkavak ve Kırık tünelleri ve diğer bağlantı yolları çalışmalarının tamamlanması için, Erzurum ve Rize hükümet yetkililerine, seçilmiş siyasetçilere, ilgili bürokratlara ve iki ilin STK Başkanlarına yıllardır hazırlamış olduğu haritalar üzerinden, Erzurum-Rize tünellerinin tamamlanması sonucu bu güzergahın 2 saat’e düşeceğini ispatlamış durumda.
 

Erzurum’un tanınmış kanaat önderi Tahsin BAYRAMOĞLU, “Bir kaç yıldır yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle hastanelerdeki tedavilerim dışında konutumdan çıkamıyorum. Hayatınım en büyük düşü olan Ovit tünelinin yapılıp açılması beni hayata bağladı. Bundan dolayı sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ‘a dualarımla her daim şükranlarımı sunuyorum. Geride kalan ve yapımı bir haylı uzayan, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin tamamlanması için de kendi çapımda kamuoyu oluşturan çalışmalarımı konutumdan açıklamalarımla, harita çalışmalarımla sürdürüyorum. Bu noktada bana en büyük desteği Rize Basınından haberleriyle İsmet Kösoğlu ve Bayram Ali Kavalcı, Erzurum Basınından Kadir Sabuncuoğlu ve ER-VAK Başkanı Erdal Güzel beyler vermektedir. STK olarak  Rize tarafından, RTSO YK Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu beyefendi ile tünellerin ve yolların tamamlanması için telefon görüşlerimizle uzun zamandır karşılıklı istişare ediyoruz. Kıymetli Başkan Karamehmetoğlu’nun sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’deki ziyaretinde, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin tamamlanması noktasındaki bilgi arz etmesi ve Cumhurbaşkanımızın bu tünellerin ve yollarının tamamlanması için Altyapı ve Ulaştırma bakanına vermiş olduğu talimat, Erzurum’da büyük sevinçle karşılandı. Konuyu detaylı şekilde sn. Cumhurbaşkanımıza aktaran Rize’nin kıymetli iş insanı ve Oda Başkanı sn. Karamehmetoğlu’na şahsım ve hemşehrilerim adına birkez daha şükranlarımı sunuyorum. Bugünde büyük bir nezaketle Çaykara caddesindeki konutumuza beraberinde kendisi gibi kıymetli başkanlarımızla teşrif etmelerinin sevincini kıymetli eşim Gülay hanımefendiyle birlikte yaşadık.  Allah her birinden razı olsun. Evimize şeref verdiler. Bu nazik ziyaretlerini hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.