REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Rize Haber TV

RİZE’DE GALERİ MUZAFFER BEKO AÇILIŞI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ » HABERİ AJANSTAN ALIN… “AJANS53”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
RİZE’DE GALERİ MUZAFFER BEKO AÇILIŞI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ » HABERİ AJANSTAN ALIN… “AJANS53”
2
21 Ekim 2024 - 17:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

RİZE’DE GALERİ MUZAFFER BEKO AÇILIŞI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 

Rize’de 65 yıldan beri BEKO bayiliği yapan Muzaffer Aslan ve ailesi için özel bir gün yaşandı.

Rize BEKO bayisinin açılışına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, BEKO Ankara şube direktörü Hakan Erol, BEKO Doğu Karadeniz Bölge yöneticisi Murat Yüksel, BEKO Rize – Artvin bayi yönetmeni Sezin Gündüz  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Galeri Muzaffer ailesi olarak Rize’ye bir kez daha hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Muzaffer Aslan ; ” Galeri Muzaffer BEKO mağazasının açılışına teşrif etmeniz bizleri onurlandırmıştır ve hepinize gönülden teşekkür ediyorum.  102 yıldır Rize’de faaliyet gösteren şirketimizin kurucusu dedem Tayyar Aslan ı bu vesile ile rahmet ile anıyorum. 3. Kuşak olarak devir aldığımız şirketimizi bir marka olmasının onurunu yaşıyor ve 5. Kuşak torunlarımla birlikte bu bayrağı daha da ileri taşımakla büyük bir mutluluk duyurum. Cumhuriyetle yaşıt olan bir şirketimiz bugün burada 65 yıldır güven içinde iş birliği yaptığımız Dünya markası BEKO nun yeni şubesini açmanın gururunu taşıyor, Galeri Muzaffer olarak tam 102 yıldır Rize’ye hizmet etmenin onurunu yaşamaktayım. Bu uzun yolculuğun her adımında müşteri güvenliliği temel prensip olarak belirledik. Açılışını onurlandıran saygıdeğer protokol ve kıymetli misafirlere içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bir asırdan beri çıktığımız yolda aynı kararlıkla devam edeceğiz. Galeri Muzaffer olarak 102 yıldır olduğu gibi gelecekte te en iyi hizmeti sunmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile KOÇ Holding in kurucusu merhum Vehbi Koç u da rahmetle anıyor herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” cümlesini kullandı.

Açılışa katılan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş; ” Ben özellikle iş yeri tabelasının yanında ki 1923 e dikkatinizi çekmek istiyorum. Çok mutlu oluyoruz, şehrimize bu kadar köklü işyerlerinin varlığını devam etmesi adına. 3. nesle bir işyerini , şirketi 4.üncü ve 5. kuşağa aktarabilmek çok zor bir iştir. Ben yeni iş yerinin hayırlı, bereketli olmasını temenni ediyorum. İş yeri sahibi Muzaffer Aslan ve ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bereketli olsun. Tüm gelen kıymetli misafirlere teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yaptığı dua ve kurdele kesimi ile Rize Çarşı AVM de açılışı gerçekleştirilen Galeri Muzaffer BEKO ziyaretçilere tanıtıldığı ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği bir atmosferde sona erdi.

 

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.